Vammaisfoorumi
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vammaisfoorumi ry – Handikappforum r.f. etsii pääsihteeriä osa-aikaiseen tehtävään

Takaisin Ajankohtaista -listaukseen

Vammaisfoorumi ry – Handikappforum r.f. etsii pääsihteeriä osa-aikaiseen tehtävään

Haluatko työskennellä yhdenvertaisemman yhteiskunnan eteen? Haluatko tehdä yhteiskunnallisesta keskustelusta moniäänisempää? Vammaisfoorumi tarjoaa näköalapaikan suomalaisen yhteiskunnan kehitykseen vammaisten ihmisten oikeuksien ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta. Etsimme osa-aikaista pääsihteeriä, joka auttaa meitä tekemään vammaisjärjestöjen yhteisestä äänestä entistä vahvemman.

Vammaisfoorumi on vammaisjärjestöjen valtakunnallinen yhteistyöjärjestö. Järjestön tarkoituksena on edistää vammaisten ihmisten oikeuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Vammaisfoorumiin kuuluu yhteensä 28 valtakunnallista vammaisjärjestöä. Jäsenjärjestöjensä kautta se edustaa noin 223 000 vammaista ja pitkäaikaissairasta ihmistä.

Pääsihteerin tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Vaikuttamistyön koordinointi ja toteutus yhteistyössä hallituksen kanssa
  • Järjestön hallinnosta vastaaminen (mm. vuosisuunnitelman ja -kertomuksen sekä budjetin laadinta ja talouden seuranta)
  • Hallituksen kokousten ja sääntömääräisten kokousten kokousjärjestelyistä vastaaminen ja kokouksissa sihteerinä toimiminen
  • Tiedottaminen ja tapahtumien järjestäminen.

Tehtävä edellyttää:

  • Osaamista vammaispolitiikasta ja yhdenvertaisuudesta
  • Kykyä viestiä ja hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia
  • Oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja
  • Halua oppia uutta ja kehittyä työssään

Katsomme eduksi omakohtaisen kokemuksen vammaisuudesta, soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen sekä ruotsin kielen taidon ja muun kielitaidon. Voimme tarvittaessa soveltaa valinnassa positiivista erityiskohtelua.

Työ on osa-aikainen 18 tuntia 45 minuuttia viikossa. Työ alkaa tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä Helsingin Itäkeskuksessa. Toimitila on esteetön.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si viimeistään 4.11.2021 klo 12.00 mennessä Vammaisfoorumin puheenjohtaja Sari Kokolle osoitteeseen sari.kokko (at) nkl.fi . Lisätietoja tehtävästä saat Sari kokolta maanantaina 25.10 klo 11–12, tiistaina 26.10 klo 13–14 ja maanantaina 1.11 klo 16–17 numerossa 050 401 5802.

Skip to content