Vammaisfoorumi
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Järjestötyöntekijän paikka haettavissa

Takaisin Ajankohtaista -listaukseen

Järjestötyöntekijän paikka haettavissa

Vammaisfoorumi etsii järjestötyöntekijää. Tehtäviisi kuuluvat avustavat tehtävät ja viestintätehtävät, kuten tiedonhaku, asioiden valmistelu, kokousjärjestelyt ja kokousten sihteeritehtävät sekä viestintä, sosiaalinen media ja valokuvaus viestinnän tarpeisiin.

Toivomme, että järjestötyöntekijänä

  • olet itse vammainen ihminen
  • haluat olla mukana kehittämässä Vammaisjärjestöjen yhteistyötä
  • olet kiinnostunut vammaiskysymyksistä
  • olet tottunut käyttämään sosiaalista mediaa ja tottunut viestimään
  • olet tottunut ottamaan valokuvia
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot

SOSIAALI- JA TERVEYSJÄRJESTÖJEN avustuskeskus STEA on myöntänyt Vammaisfoorumille avustuksen Paikka auki II -ohjelmasta. Noudatamme rekrytoinnissa Paikka auki II -ohjelman avustusehtoja. Rahoituksella työllistämme yhden itse vammaisen ihmisen osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työllistämme vammaisen ihmisen, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa. Emme edellytä aiempaa osaamista järjestötyöstä. Perehdytämme tehtävään ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi.

Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää noin vuoden. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 3 mukainen. Työaika sovitaan erikseen. Toimipisteemme sijaitsee näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä Helsingin Itäkeskuksessa. Toimitila on esteetön.

Tarjoamme sinulle tarvitsemasi tuen työn arkeen pääsemiseksi. Mentorointi tapahtuu kerran viikossa, mentoroinnin työkirjan kautta. Mentoroinnin aikana rakennetaan portfolio osaamisestasi. Olet tervetullut työyhteisöömme, johon kuuluu myös Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma.

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 31.8.2021 Karoliina Mäelle osoitteeseen karoliina.maki(at)tukikeskushilma.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Vammaisfoorumin puheenjohtaja Sari Kokko pe 20.8 klo 14–15 ja ti 24.8 klo 10–11 numerossa 050 401 5802 tai sähköpostilla sari.kokko(at)nkl.fi .

Vammaisfoorumi on vuonna 1999 perustettu 28 valtakunnallisen vammaisjärjestön yhteistyöjärjestö. Vammaisfoorumi edustaa Suomen vammaisjärjestöjä kansallisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä. Kotimainen vaikuttamistoiminta keskittyy vammaisten ihmisten yhdenvertaisen osallistumisen turvaamiseen.

Skip to content