Vammaisfoorumi
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Japanin valtion järjestämä Core Leaders –vaihto-ohjelma

Takaisin Ajankohtaista -listaukseen

Japanin valtion järjestämä Core Leaders –vaihto-ohjelma

Japanin hallitus järjestää vaihto-ohjelman ”Core Leaders Program”, johon Suomen delegaatioon haetaan kolmea osallistujaa vammaisjärjestöistä, kolmea osallistujaa nuorisoalan järjestöistä ja kolmea osallistujaa vanhusalan järjestöistä. Tarkoituksena on, että kunkin alan yhteistyöjärjestö valitsee hakijoista kolme osallistujaa, jotka ilmoitetaan meille Vammaisten henkilöiden oikeuksien neuvottelukuntaan, ja me ilmoitamme ne eteenpäin Japanin suurlähetystöön.

Varoaika on valitettavasti todella lyhyt. Hakemusten on oltava Vammaisfoorumilla viimeistään 23.9.2019 klo 14.00. Ne voi lähettää osoitteella pirkko.mahlamaki@vammaisfoorumi.fi tai käyttämällä turvapostia Vammaisfoorumin puheenjohtaja Sari Kokolle seuraavan ohjeen mukaan. Mene sivulle www.turvaposti.fi.
Kirjoita kenttään ”Lähetä turvapostia vastaanottajalle” vastaanottajan sähköpostiosoite sari.kokko@nkl.fi ja klikkaa ”login”.

Japanin valtio maksaa matkaan liittyvät kustannukset, joten tämä on hieno mahdollisuus. Vierailu kestää 15 päivää, ja ohjelmaan kuuluu esimerkiksi seminaareja ja käyntejä alan organisaatioissa. Vierailun ajankohta on 26.11.-10.12.2019.

Hakijoilta toivotaan:
• 23-40 vuoden ikää (ryhmän johtaja voi olla yli 40-vuotias), jolla on yli kolmen vuoden kokemus ko. alalta
• Toimii tai on toiminut voittoa tavoittelemattomassa järjestössä tai järjestöissä tai on vahva halu toimia tulevaisuudessa
• Hyvää englannin kielen taitoa
• Taitoa työskennellä ryhmässä, sekä kykyä seurata suunniteltua ohjelmaa ja osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja hyödyntää saamiaan kokemuksia tulevaisuudessa
• Delegaation johtajana toimii yksi nuorisopuolen edustajista ja häneltä vaaditaan kykyä johtaa delegaatiota

Ohjelmasta kiinnostuneet voivat kysyä liiteitä puheenjohtaja Sari Kokolta (sari.kokko@nkl.fi) tai järjestöassistentti Jasmi Ahoselta (jasmi.ahonen@vammaisfoorumi.fi), joissa on kuvattu yksityiskohtaisemmin ohjelman tavoitteita, sisältöjä ja luonnetta. Ohjelma edellyttää osallistumista järjestettyyn ohjelmaan koko vierailun ajan ja matkan jälkeen raportin kirjoittamista tarkempien ohjeiden mukaisesti.

Liitteenä on lomake, joka ohjelmaan hakevien pyydetään täyttävän. Lomakkeessa kysytään henkilö- ja terveystietoja. Lähettämällä hakemuksen hakija suostuu ilmoittamiensa henkilötietojen käsittelyyn vaihto-ohjelmaa järjestettäessä, sisältäen tietojen siirron sosiaali- ja terveysministeriölle, Japanin Suomen suurlähetystöön ja edelleen Japanin valtiolle ja ohjelmaa järjestävälle taholle Japanissa. Japani on katsottu tietosuojan kannalta nk. turvalliseksi maaksi. Suosittelemme tietoja lähettäessä käyttämään turvasähköpostia.

Skip to content