Vammaisfoorumi
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Etsimme järjestötyöntekijää tiimiimme

Takaisin Ajankohtaista -listaukseen

Etsimme järjestötyöntekijää tiimiimme

Vammaisfoorumi etsii järjestötyöntekijää. Tehtäviisi kuuluvat avustavat tehtävät ja viestintätehtävät, kuten tiedonhaku, asioiden valmistelu, kokousjärjestelyt ja kokousten sihteeritehtävät sekä viestintä, sosiaalinen media ja valokuvaus viestinnän tarpeisiin.

Toivomme, että järjestötyöntekijänä
-Olet itse vammainen ihminen
-Sinulla on järjestökentän tuntemusta
-Haluat olla mukana kehittämässä Vammaisjärjestöjen yhteistyötä
-Olet kiinnostunut vammaiskysymyksistä
-Olet tottunut käyttämään sosiaalista mediaa ja tottunut viestimään
-Olet tottunut ottamaan valokuvia
-Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot

SOSIAALI- JA TERVEYSJÄRJESTÖJEN avustuskeskus STEA on myöntänyt Vammaisfoorumille avustuksen Paikka auki II -ohjelmasta. Noudatamme rekrytoinnissa Paikka auki II -ohjelman avustusehtoja. Rahoituksella työllistämme yhden itse vammaisen ihmisen osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työllistämme vammaisen ihmisen, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa. Emme edellytä aiempaa osaamista järjestötyöstä. Perehdytämme tehtävään ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi.

Työ alkaa 2.10.2023 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde jatkuu vuoden 2024 kevääseen riippuen yhdessä sovitusta työajasta. Haemme ensisijaisesti osa-aikaista työntekijää. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 3 mukainen. Työaika sovitaan erikseen. Toimipisteemme sijaitsee näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä Helsingin Itäkeskuksessa. Toimitila on esteetön.

Tarjoamme sinulle tarvitsemasi tuen työn arkeen pääsemiseksi. Mentorointi tapahtuu kerran viikossa, mentoroinnin työkirjan kautta. Mentoroinnin aikana rakennetaan portfolio osaamisestasi. Olet tervetullut työyhteisöömme, johon kuuluu myös Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma.

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 18.9.2023 Anni Kyröläiselle osoitteeseen anni.kyrolainen@vammaisfoorumi.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Vammaisfoorumin pääsihteeri Anni Kyröläinen sähköpostilla anni.kyrolainen@vammaisfoorumi.fi tai puhelimitse 8.9.2023 klo 15-16 tai 11.9.2023 klo 15-16 numerosta 045 217 4936.

Vammaisfoorumi on vuonna 1999 perustettu 27 valtakunnallisen vammaisjärjestön yhteistyöjärjestö. Vammaisfoorumi edustaa Suomen vammaisjärjestöjä kansallisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä. Kotimainen vaikuttamistoiminta keskittyy vammaisten ihmisten yhdenvertaisen osallistumisen turvaamiseen.

Skip to content